MEDIFOORUMI 6.11.2018: Sote-tiedolla johtaminen – esimerkkinä IBD:n hoidon laadun kehittäminen

13.9.2018

6.11.2018, Alma-talo, Alvar Aallon katu 3 C, Helsinki

Tapahtumassa käsitellään hoidon laadun mittaamista, kuinka hoidon laatua ja vaikuttavuutta voidaan seurata, IBD-potilaiden hoidon seurannan tilannetta Suomessa, hoitorekistereiden käyttöä sekä esimerkkinä IBD-hoitoketjua. Esitellään uusia työkaluja IBD-potilaan seurantaan.

Tapahtuman kohderyhmä on gastroenterologian-, gastrokirurgian-, sisätautien- ja pediatrian erikoislääkärit ja erikoistumassa olevat lääkärit sekä päättäjät.

Tilaisuus on maksuton, paikkoja rajoitetusti.

Mediuutiset korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville gastroenterologian lääkäreille ja gastroenterologiaan erikoistumassa oleville lääkäreille juna/bussimatkat. Ilmoita kulukorvaustoiveesta ilmoittautumislomakkeessa terveiset järjestäjälle kohdassa. Käsittelemme kulukorvaustoiveet mahdollisimman pian ilmoittautumisesi jälkeen ja saat meiltä erillisen vahvistuksen matkakulujen hyväksymisestä sähköpostiisi.

Ohjelma ja ilmoittautuminen

Liitteet