IBD-jaos

Helmikuussa 2016 pidettiin virallisen SGY:n alaisen IBD-jaoksen perustamiskokous. Aiemmin IBD-klubi-nimisenä toiminut jaos on kokoontunut vuosittain 1991 alkaen.

IBD-jaoksen tarkoituksena on edistää tulehduksellisten suolistosairauksien tieteen, tietoisuuden ja hoidon ja kehittymistä mm. järjestämällä säännöllisesti IBD:n liittyvää koulutusta. Osallistujat edustavat eri erikoisaloja kuten gastroenterologiaa, sisätauteja, kirurgiaa, pediatriaa, radiologiaa ja patologiaa.

Vuodesta 2016 alkaen IBD-jaoksen vuosittainen koulutustilaisuus järjestetään Gastroenterologiayhdistyksen syyskokousta edeltävänä keskiviikkoiltana.

IBD-jaoksen hallitus

• Pauliina Molander, puheenjohtaja
  • Airi Jussila, sihteeri
  • Kaija-Leena Kolho
  • Anna Lepistö
  • Taina Sipponen

Liity Gastroenterologiayhdistyksen alajaokseen

Gastroenterologiayhdistyksen jäsen - liity tällä lomakkeella jäseneksi yhdistyksen IBD- tai Hepatologiajaokseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jäsensivuilta löytyy IBD:hen liittyviä potilasohjeita

• Tulehdukselliset suolistosairaudet ja rokotteet