Jäsenet

Vuosikokous 15.3.2024

Tällä lomakkeella voit tilata Teams-kutsun
vuosikokoukseen.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

LIITY JÄSENEKSI

Yhdistyksen jäseniksi voidaan ottaa

• lääkäreitä, jotka ovat osoittaneet perehtyneensä gastroenterologiaan (varsinainen jäsen)
  • gastroenterologiaan perehtyneitä sairaanhoitohenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä (ulkojäsen)
  • henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa (kannattajajäsen)

Gastroenterologiayhdistyksen jäsenmaksut 2023 ovat

• varsinaisilta jäseniltä 50 €
  • ulkojäseniltä 20 € ja
  • kannattajajäseniltä  250 €.

Varsinaista jäsenyyttä ja ulkojäsenyyttä voit hakea alla olevalla lomakkeella. Kannattajajäsenyttä voi hakea tällä lomakkeella.

JÄSENHAKEMUS | varsinainen jäsen tai ulkojäsen

Jäsenyydestä eroaminen

Yhdistyksestä voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai sähköpostitse yhdistyksen hallitukselle toimiston osoitteeseen

Suomen Gastroenterologiayhdistys
c/o Duodecim
PL 713, 00101 HELSINKI

tai sähköpostitse: toimisto@gastroenterologiayhdistys.fi

Toimiston puh. 09 6188 5305

Pelkkä jäsenmaksun maksamatta jättäminen ei merkitse yhdistyksestä eroamista. Maksamaton jäsenmaksu laskutetaan seuraavan vuoden jäsenmaksun yhteydessä. Eroamisesta tulee aina ilmoittaa yhdistyksen toimistolle.

Jäsenkirjeiden ja -tiedotteiden vastaanottamisesta

Yhdistys lähettää jäsenkirjeet ja -tiedotteet jäsenilleen sähköpostitse jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et halua jäsenkirjeitä sähköpostiisi, käy lisäämässä kielto jäsentietoihisi seiraavasti: kirjaudu jäsensivuille > valitse oikeasta yläkulmasta "Omat jäsentietoni"-kohta > Merkitse kielto kohtaan "Voiko sähköpostiisi lähettää yhdistyksen jäsenpostia?" . Muista tallentaa tiedot.