Yhdistyksen jäseniksi voidaan ottaa

• lääkäreitä, jotka ovat osoittaneet perehtyneensä gastroenterologiaan (varsinainen jäsen)
  • gastroenterologiaan perehtyneitä sairaanhoitohenkilökuntaan kuuluvia henkilöitä (ulkojäsen)
  • henkilö tai yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa (kannattajajäsen)

Gastroenterologiayhdistyksen jäsenmaksut 2019 ovat

JÄSENHAKEMUS

Täytäthän lomakkeen kaikki kentät

Jäsenyydestä eroaminen

Yhdistyksestä voi erota ilmoittamalla siitä kirjallisesti tai sähköpostitse yhdistyksen hallitukselle osoitteeseen

Suomen Gastroenterologiayhdistys
c/o Duodecim
00101 HELSINKI

tai sähköpostitse: toimisto@gastroenterologiayhdistys.fi

Jäsenkirjeiden ja -tiedotteiden vastaanottamisesta

Yhdistys lähettää jäsenkirjeet ja -tiedotteet jäsenilleen sähköpostitse jäsenrekisterissä olevaan sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et halua jäsenkirjeitä sähköpostiisi, käy lisäämässä kielto jäsentietoihisi seiraavasti: kirjaudu jäsensivuille > valitse oikeasta yläkulmasta "Omat jäsentietoni"-kohta > Merkitse kielto kohtaan "Voiko sähköpostiisi lähettää yhdistyksen jäsenpostia?" . Muista tallentaa tiedot.