Kannattajajäsenhakemus

Tervetuloa Suomen Gastroenterologiayhdistyksen kannattajajäseneksi

Kannattajajäseneksi voi liittyä henkilö, yritys tai yhteisö, joka haluaa tukea Gastroenterologiayhdistyksen toimintaa ja tarkoitusta.

Tarjoamamme jäsenedut

• Kannattajajäsenyritykset pyritään sijoittelemaan parhaille näyttelypaikoille yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa.
  • Mahdollisuus osallistua syyskokouksen yhteydessä järjestettävään yhdistyksen hallituksen edustajien ja kannattajajäsenten tapaamiseen (joka toinen vuosi, seuraava syyskuussa 2019).
  • Gastroenterologiayhdistyksen nettisivuille voidaan lisätä kannattajajäsenyrityksen logo, yhteystiedot ja linkki yrityksen web-sivuille. Yhteystiedot ja logon voi toimittaa yhdistyksen toimistolle osoitteeseen toimisto@gastroenterologiayhdistys.fi.
    Lisätietoja Marketta Kaunisto, puh. 09 6188 5305.
  • Mahdollisuus tilata yhdistyksen jäsenkirje, joka ilmestyy 3-5 kertaa vuodessa.

Kannattajajäsenmaksu

Kannattajajäsenmaksu vuonna 2019 on 250 €. Lääkäriliitto laskuttaa jäsenmaksun kesäkuun alussa.

Supporting member invitation (pdf)

Kannattajajäsenhakemus - Supporting Member Application

YHTEYSHENKILÖ - CONTACT PERSON

LASKUTUSTIEDOT - INVOICING DETAILS

JÄSENKIRJETILAUS - Membership letter subscription

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.