20. Gastropäivät 8.-9.2.2018

Finlandia-talo, Veranda 1 - 4, Helsinki

Ohjelma (pdf)

Ilmoittautumislomake

< Ilmoittautuminen Gastropäiville ja keskiviikon iltasymposiumiin ja perjantain Ulosteensiirtosymposiumiin.

Osallistumismaksut

2 päivää 250 € ja 1 päivä 150 €

Sisääntulo

Finlandia-talon Verandaan Mannerheimintien puolelta M4 ja Karamzininkadun puolelta K4.

Iltajuhla

Gastropäivien iltajuhla on torstaina 8.2. klo 19.30 Finlandia-talon ravintolasalissa.

Esitykset

Gastropäivien esitykset julkaistaan koulutuspäivien jälkeen tapahtuman nettisivuilla (linkki ilmoitetaan osallistujille myöhemmin) ja Suomen Gastrokirurgit ry:n jäsensivuilla www.gastrokirurgit.fi

Erikoistumispisteet

Koulutus on hyväksytty teoreettiseksi kurssimuotoiseksi koulutukseksi (HY 18/021)
seuraaville aloille (tuntimäärä):  Gastroenterologia (15), Gastroenterologinen kirurgia (15), Sisätaudit/eriytyvä koulutus (6), Sisätaudit/runkokoulutus (6), Yleiskirurgia (15) ja
Yleislääketiede (15).

Todistus

Osallistujille lähetetään sähköpostitse arviointilomake heti Gastropäivien jälkeen. Täytettyään sähköisen arviointilomakkeen saa paluupostissa linkin tulostettavaan osallistumistodistukseen.

Ilmoitathan esteestä

Mikäli olet estynyt osallistumasta Gastropäiville, ilmoitathan siitä pikaisesti Tarja Junttilalle, tarja.junttila[at]duodecim.fi

Vapaat esitelmät

Perinteiseen tapaan Gastropäivien torstaina esitetään Vapaat esitelmät  -puheenvuorot. Kuusi määräaikaan mennessä lähetettyä tutkimusabtraktia valitaan esitettäväksi ja kolme parasta palkitaan.

Pyydämme tutkijoita lähettämään abstraktit Suomen Gastroenterologiayhdistyksen sihteerille: laura.merras-salmio[at]hus.fi 7.1.2018 mennessä.

Näyttely

Gastropäivillä on laite- ja lääketoimittajien näyttely. Näyttely on täynnä.
Lisätietoja: koordinaattori Tarja Junttila, Duodecim, tarja.junttila@duodecim.fi, puh. 09 618 851.

Gastropäivien iltasymposium keskiviikkona 7.2.2018

GUT MICROBIOTA ALTERATIONS – ANTIBIOTICS AND IBS

Biocodex tarjoaa majoituksen ke-to 7.-8.2. väliselle yölle pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tuleville symposiumin osallistujille. Tämän majoituksen voi varata ilmoittautumisen yhteydessä.
Iltasymposiumiin ilmoittaudutaan Gastropäivien ilmoittautumislomakkeella.

Gastropäivien post-symposium perjantaina 9.2.2018 klo 13:40-15:45

Finlandia-talo

”Mitä tänne jää, kun mä lähden täältä?”

Ulosteensiirron lupaava tulevaisuus

Ilmoittautuminen Gastropäivien ilmoittautumislomakkeella

Majoituskiintiöt

Scandic Park Helsinki

Majoituskiintiöt on varattu Hotelli Scandic Park Helsingistä, ajalle ke-pe 7-9.2.2018

HUONETYYPPI: Standard huone

HINTA: 149 € yhden hengen huone / vuorokausi ja 169 € kahden hengen huone / vuorokausi

VARAAMINEN: Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse Scandicin nettisivuilta osoitteesta www.scandichotels.fi.Kaikki varaukset tulee tehdä varauskoodia BGAS070218 käyttämällä 25.1.2018 mennessä. Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin.

MAKSUTAPA: Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa.

Crowne Plaza Helsinki

Crowne Plaza Helsingistä ajalle ke-pe 7.-9.2.2018

HUONETYYPPI: Standard huone

HINTA: 148 € yhden hengen huone / vuorokausi ja 168 € kahden hengen huone / vuorokausi

VARAAMINEN: Jokainen majoittuja varaa huoneensa itse puh. +358 20 055 055 tai email  my.reservation@restel.fi ja mainitsee varatessaan varaustunnuksen Gastrot2018.
Varaukset tulee tehdä 21.1.2018 mennessä.Tämän päivämäärän jälkeen huoneet vapautuvat automaattisesti takaisin hotellin myyntiin.

MAKSUTAPA: Jokainen varaa ja maksaa oman majoituksensa.

Gastropäivät järjestää Suomen Gastrokirurgit ry