Gastrowebinaari 17.-19.3.2021

Gastroenterologiayhdistys ja Gastrokirurgiyhdistys järjestävät yhteistyössä.

Ke 17.3. on aiheina hepatologiaa ja endoskopiaa
Keskiviikon ohjelma

To 18.3. vuorossa on IBD-alajaoksen suunnittelema postgraduate-kurssi
"Ravinto ja hoitoon sitoutuminen IBD-potilaan hyvinvoinnin lähteenä"
Torstain ohjelma

Pe 19.3. on vuorossa Gastrokirurgiyhdistyksen ohjelmakokonaisuus
Perjantain ohjelma

Osallistumismaksut ovat

• 100 € / 1 päivä
  • 200 € / 2 päivää
  • 250 € / 3 päivää

• Erikoistuville yhdistysten jäsenille osallistumismaksu on 50 €/päivä

Koulutukselle haetaan erikoistumispisteet.

Tapahtumassa on näyttely.

Tilaa näyttelykutsu

NÄYTTELY

Gastrowebinaari ke-pe 17.-19.3.2021

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden osallistua koulutuspäivien virtuaaliseen näyttelyyn.

Tilaisuuden teknisestä toteutuksesta vastaa Fluxmedia Oy. Näyttelytila tullaan jakamaan kahteen virtuaaliseen saliin (resepti ja ei-resepti). Reseptipuolelle pääsevät vain lääkärit ja ei-reseptipuolelle kaikki osallistujat. Halutessanne voitte saada näkyvyyttä molemmilla puolilla. Osallistujat voivat tutustua näyttelyyn koko päivien ajan.

Tarjoamme seuraavia vaihtoehtoja

Taso 1 | Aloitussivulla
Yrityksen perustiedot: logo, lyhyt esittelyteksti, nettisivulinkki

Taso 2 | Kumppanit-sivulla
Kumppanien laajemmat tiedot: logo, bannerimahdollisuus, esittelyteksti, mainosvideoupotus (youtube/vimeo linkki), yhteystiedot, nettisivulinkki, linkit esittelymateriaaleihin
Huom! Sivulla oleva video ei ole osa varsinaista striimiä eli ei jää jälkikäteen katsottavaan tallenteeseen.

Taso 3 | Video tapahtuman striimissä ja tallenteessa
Ennen tilaisuutta tai taukojen aikana pyörivä kumppanin tuottama videonpätkä. Video jää tapahtuman tallenteeseen. Esim. 3 min video, joka pyörii kaikkina kolmena päivänä.

Näyttelymaksuun sisältyy 1 ilmainen osallistuminen tapahtumaan. Näyttelyhinnat selviävät näyttelykutsusta. Tilaa näyttelykutsu alla olevalla lomakkeella.

Muut mahdolliset osallistujat voivat ilmoittautua normaaliin hintaan Gastrowebinaarin ilmoittautumislomakkeella
ttps://duodecim.etapahtuma.fi/Default.aspx?tabid=139&tap=1194

Näyttelypaikkavaraukset tulee tehdä viimeistään ma 8.3.2021.

Tiedustelut: Marketta Kaunisto, Duodecim, toimisto@gastroenterologiayhdistys.fi, puh. 09 6188 5305

Yhteistyöterveisin

Johanna Louhimo, pj.
Suomen Gastroenterologiayhdistys ry

Sari Venesmaa, pj.
Suomen Gastrokirurgit ry

Näyttelyinfo

GASTROWEBINAARI ke-pe 17.-19.3.2021

LÄHETÄ AINEISTO viimeistään 10.3.2021
Tasoja voi ottaa yhden tai useamman. Jos ottaa esim. tason 2 ja 3, voivat videot tasoilla olla samat tai erilaiset.

Toivomme saavamme aineiston viimeistään 10.3. Aineiston voi lähettää tähän osoitteeseen: https://www.dropbox.com/request/u0jRskciKYSmMO5xsSUK

Logojen koko sivuilla

Taso1

Logo 400x400 (neliö)

Taso2

Banneri 936x120

Logo  400x400 (neliö)

Logo 960x540 (16:9)

• logo: tiedostomuoto PNG tai JPEG
  • esittelyteksti: max 500 merkkiä
  • linkkejä voi olla 2 kpl
  • banneri voi olla gif-animoitu

Malli tasosta 2: https://sites.google.com/fluxmedia.fi/gastropaivat2021/n%C3%A4yttelyalue

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA

Voiko yritys näkyä näyttelyssä vain yhden päivän?

• Kyllä

Mihin lähetän videot?

• Lähetä video Fluxmedialle (yllä mainittuun dropbox-osoitteeseen) tai linkki videoonne. Video voi sijaita näytteilleasettajan valitsemalla palvelimella tai Fluxmedian palvelimella (Server host on Streaming Video Provider SVP).

Onko videoin määrä jollain tavalla rajoitettu? Miten määritellään mikä video pyörii missäkin tauolla?

• Jaottelemme videot tukijoiden toiveet huomioiden ohjelman sopiviin väleihin. Katsomme jaottelun lähempänä ajankohtaa, kun tiedämme videoiden määrän ja käytettävissä olevan ajan.

Saisiko logonäkyvyyttä lisää?

• Kokoamme tapahtuman tukijoiden logot PowerPoint-dioille, joita myös näytetään päivien striimissä, ohjelman sopivissa väleissä. Logot voi toimittaa meille myös yllä olevan dropbox-linkin kautta tai toimistolle: toimisto@gastroenterologiayhdistys.fi

Kuka allekirjoittaa sponsorisopimukset?

• Sopimukset allekirjoittaa ke, to ja koko 3 päivän paketin osalta Suomen Gastroenterologiayhdistys ry:n  puheenjohtaja Johanna Louhimo, johanna.louhimo@hus.fi