Näyttely IBD-iltakoulu 19.1.2022

Hotelli Clarion | luentosali Tallberg, näyttelytila Crusell | Tyynenmerenkatu 2, Helsinki.

HAASTEENA HUONO J-PUSSI – LÄÄKETTÄ VAI PUUKKOA?

Ohjelma (pdf)

ILMOITTAUTUMINEN JA TUTUSTUMINEN NÄYTTELYYN
Kahvitarjoilu

TILAISUUDEN AVAUS
Tilaisuuden puheenjohtajana Clas-Göran af Björkesten, HUS

KROONISEN POUCHIITIN HOITO

Sisämedisiininen lähestyminen: erikoislääkäri Heikki Nuutinen, TYKS

Kirurginen lähestyminen: erikoislääkäri Essi Karjalainen, HUS

CONSULTANTS CORNER / Moniammatillinen paneelikeskustelu

Potilastapaukset esittää gastroenterologian erikoistuva lääkäri Atte Aitkoski, TAYS

Moniammatillinen paneeli: erikoislääkäri Ilona Keränen (HUS), erikoislääkäri Ilona Helavirta (TAYS), ylilääkäri Jyrki Tillonen (PHKS), osastonylilääkäri Pauliina Molander (HUS)

TUTUSTUMINEN NÄYTTELYYN
Kuplilla ja ilman

ILLALLINEN
Ravintola Kitchen Table

Näyttelypaikkavaraukset:

Näyttelytila Crusell

Näyttelytilaan mahtuu max 12 kpl 4 m2:n paikkoja. Näyttelytila Crusell sijaitsee hotellin 2. kerroksessa, luentosalin vieressä. Näyttelytilasta on kulku luentosaliin välioven kautta.

Näyttelyn rakentaminen

Näyttelytila on käytössämme aamusta klo 8:00 alkaen.

Maksut

• Näyttelypaikan (4 m2) hinta on 1000 e. Näyttelypaikan hintaan sisältyy ilmainen osallistuminen IBD-iltakouluun kahdelle ja ohjelmaan sisältyvät väliaikatarjoilut sekä pöydät (koko 135 x 40cm.) ja tuolit.

• Illallinen ei sisälly näyttelypaikkamaksuun. Illalliselle voi osallistua hintaan 75 €/hlö.

• Pöytäliinat 10 € kpl

• Sähköt ständille 5 €

Hoitajia mukana näyttelyssä

Iltakouluun saattaa osallistua myös Gastroenterologiayhdistyksen ulkojäseniä (mm. hoitajia)