Syyskokous 15.-16.9.2022 Jyväskylä

Pääluentosali auditorio Wivi A2

Jyväskylän Paviljonki    Tilat

TULEHDUS GI-KANAVASSA JA HAIMASSA

Ilmoittautumisia koskevat tiedustelut: marketta.kaunisto@duodecim.fi ja ida.pettersson@duodecim.fi, puh. 09 6188 51

Osallistumismaksut

2 päivää (to-pe) 270 €  |  1 päivä (to tai pe) 160 €

Osallistumismaksu sisältää ohjelmassa mainitut tarjoilut sekä torstain iltajuhlan. Keskiviikon presymposium ja endoskopiataitopaja sisältyvät myös osallistumismaksuun.  Erikoistuvat yhdistyksen jäsenet voivat osallistua syyskokoukseen maksutta. Osallistumismaksun laskutamme heti tapahtuman jälkeen.

ENDOSKOPIATAITOPAJA ke 14.9.2022

Sairaala Nova, Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä | Saapumisohjeet

Syyskokouksen yhteydessä järjestetään endoskopiataitopajan varusteilla hands-on rastikoulutusta erikoistuville ja muille kiinnostuneille.

Koulutukseen voidaan ottaa enintään 15 osallistujaa. Koulutus sisältyy syyskokouksen osallistumismaksuun.

Koulutusta tukee Janssen Finland.

Cabinet K308
160 people in class format

ENDOSKOPIA-ALAJAOKSEN PRESYMPOSIUM 14.9.2022

Jyväskylän Paviljonki, cabinet K308 | Venues

The Use of Advanced Technology in Endoscopy

• Advanced technology in Upper GI: from diagnosis to treatment.
Dr Roberta Maselli, Humanitas hospital, Milano

• Optical diagnostic in lower GI and how Artificial intelligence improve quality of colorectal cancer screening.
Dr Milan Stefanovic, Diagnostic Centre Bled, Slovenia

• Evaluation of endoscopic findings by endosonography
Professor Perttu Arkkila HUS Helsinki University Hospital

The participation fee for the autumn meeting also includes this presymposium. You can register with the autumn meeting registration form. This presymposium is for doctors only.
The symposium is organized in cooperation with Fujifilm Europe and Kebomed Oy.

SYYSKOKOUKSEN AAMUSYMPOSIUM

to 15.9.2022 klo 8:00-9:40

Kokoustila K307 Elsi, Jyväskylän Paviljonki

Tervetuloa Pfizerin järjestämään aamusymposiumiin Gastroenterologiayhdistyksen syyskokouksessa.

Tule kuulemaan uusimmat uutiset XELJANZin kliinisestä tutkimusdatasta ja tosielämän tiedosta!

Puhujina Dr. Peter Irving Guys and St Thomas Hospital, London, UK ja ayl Tuire Ilus TAYS Vatsakeskus.

Tilaisuus on suunnattu lääkäreille.