NÄYTTELY | Syyskokous 2.-3.9.2021 Tampere

SYYSKOKOUS 2.-3.9.2021

Sokos Hotel Torni Tampere, Paja Kongressikeskus

Ratapihankatu 43, Tampere

Komplikaatiot – tunnista, analysoi, korjaa, opi ja ennaltaehkäise!

Syyskokouksen ohjelma

Näyttelytila sijaitsee hotellin ensimmäisessä kerroksessa Paja Kongressikeskuksessa (Raide 3-5), luentosalin (Raide 1+2) välittömässä läheisyydessä. Näyttelytilassa tarjoillaan aamu- ja iltapäiväkahvit. Torstain illallinen on Raide 1+2:ssa.

NÄYTTELYINFO

Näyttelyn rakentaminen Raide 3-5

• keskiviikkona 01.09.2021 klo. 18:00 - 23:00
  • torstaina klo 07:00 alkaen

Purku perjantaina heti viimeisen tauon päätyttyä

Tilojen mitat ym. infoa löytyy Paja kongressikeskuksen INFO:sta näytteilleasettajille

Hotelli Torni Tampereen päivystävä kokousisäntä tai -emäntä: puh. 010 786 0127

Ilmoittautumistilanne (ti 24.8.)

SYYSKOKOUS osallistujat
PAIKALLA
To: 85
Pe: 94
Näytteilleasettajayritykset: 33

PRESYMPOSIUM
Osallistujat: 62
Näyttely: 6

Hoitohenkilökuntaan kuuluvia syyskokouksessa

• to 2.9.: (hoitajien opintopäivän osallistujat kuitenkin näyttelyssä torstaina)
  • pe 3.9.: 12

​Huomioittehan, että Suomen Gastroenterologiahoitajat ry:n
(https://www.ge-hoitajat.org/) syysopintopäivän 2.9.2021 osallistujat kiertelevät näyttelyssä torstaina. Päivän ohjelma (pdf)

Paja kongressikeskuksen INFO näytteilleasettajille

PDF-tiedostoNäytteilleasettajainfo Paja kongressikeskus.pdf (127 kB)

Koronapandemian neljäs aalto asettaa syyskokouksen järjestelyille omat haasteensa

Tilanne on nyt kuitenkin vakavan sairastumisriskin ja rokotesuojan myötä toinen kuin edellisissä Suomen korona‐aalloissa. Mahdollisuus lähikokoukseen toisi virtuaalikokoukseen nähden paremman koulutusannin mm. interaktiivisuuden, teknisen toteutuksen, sosiaalisten kontaktien, illallisten ja teollisuuden näyttelyn kannalta.

Pirkanmaan Aluehallintoviraston elokuun ajan (29.8. asti) voimassa oleva ohje on nähtävänä: https://avi.fi/tiedote/‐/tiedote/69915176 Kokousjärjestelyistä on neuvoteltu Pirkanmaan Aluehallintoviraston hallintoylilääkärin kanssa.

Lähikokousriskiä arvioitaessa on huomioitava, että tämän kokouksen osallistujilla on suomalaisesta väestöstä poiketen lähes kaikilla kahden koronarokotteen suoja.

Aluehallintoviraston ohjeistuksen mukaisesti yli kymmenen henkeä ylittävän lähikokouksen turvallisen toteutuksen kannalta laaditaan suunnitelma yhdessä Tornihotellin kokousjärjestelyvastaavien kanssa. Siinä huomioidaan mm. seuraavat seikat:

Kokoussali täytetään vain 50 % maksimiosallistujamäärästä (päätös tehty jo keväällä)

2 m turvavälit

Kasvomaskit kokous‐ ja näyttelytiloissa

Käsihygienia

Kokoukseen saa osallistua vain terveenä

Jokainen osallistuja arvioi itse oman terveysriskinsä ja rokotesuojansa riittävyyden

Näillä suunnitelmilla edetään kohti turvallista lähikokousta ja otetaan askel kohti normaalia.

Jos koronatilanne yllättäen entisestään pahenee, harkitaan järjestelyjä viranomaismääräysten pohjalta uudestaan elokuun aikana.

Hoitohenkilökuntaa mukana näyttelyssä to-pe

Syyskokoukseen voi osallistua myös Gastroenterologiayhdistyksen ulkojäsenet (mm. hoitajia ja ravitsemusterapeutteja). Yleensä ulkojäsenten osuus osallistujista on ollut n. 10-15 %. Suomen Gastroenterologiahoitajat järjestävät oman koulutuspäivänsä Torni Tampereessa torstaina 2.9. Tämän koulutuspäivän osallistujilla on myös mahdollisuus käydä syyskokouksen näyttelyssä.

Sopimuksista

Gastroenterologiayhdistyksen puolesta sopimukset allekirjoittaa yhdistyksen puheenjohtaja Markku Nissinen, markku.nissinen[at]hus.fi.

Presymposium ke 1.9.  AKUUTTI MAKSAN VAJAATOIMINTA

Gastroenterologiayhdistyksen hepatologia-alajaos järjestää syyskokouksen presymposiumin keskiviikkoiltana 1.9.2021 klo 17-21, aiheena ”Akuutti maksan vajaatoiminta”.

► Presymposiumin ohjelma

Presymposiumin yhteydessä on pieni näyttely. Näyttelytila sijaitsee 2. kerroksessa (kokoustila Ukko-Pekka), luentosalin takaosassa. Luentosaliin mahtuu 6 näyttelypaikkaa. Näyttely on täynnä.

Kannattajajäsentapaaminen perjantaina 3.9. klo 8:00

Gastroenterologiayhdistys järjestää syyskokouksen yhteydessä kannattajajäsentapaamisen perjantaina 3.9.2021 klo 8:00–8:30.

Kannattajajäsenille on lähetetty kutsu tilaisuuteen. Osallistua voi myös etänä.
Ilmoittautumiset: ida.pettersson[at]duodecim.fi

TIEDUSTELUT