Syyskokous 5.-6.9.2019

IBD-jaoksen tilaisuus ke 4.9.2019 IBD-SAIRAUKSIEN UUSIA HOITOMUOTOJA

Hotelli Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9, Helsinki

Tilaisuus on maksuton Gastroenterologiayhdistyksen jäsenille. Yhdistykseen kuulumattomille hinta on 50 €. Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtumaa.

AbbVie Oy, Ferring Lääkkeet Oy ja Vifor Pharma Nordiska AB järjestävät jälleen IBD-aiheisen koulutustilaisuuden erikoistuville gastroenterologeille

IBD:n ja gastroenterologian äärellä 4.9.2019

klo 8.30-15.30, Hotelli Scandic Simonkenttä, Simonkatu 9, Helsinki
Ohjelma ja lisätietoa

Syyskokouksen aamusymposium 5.9.2019

Fresenius Kabi järjestää syyskokouksen aamusymposiumin Lasipalatsin BioRexissä torstaina 5.9.2019

Ohjelma (ohjelma pdf)

SYYSKOKOUS

Lasipalatsin Biorex, Helsinki

Premalignit tilat - seulonta, seuranta ja vaikuttavuus

Osallistumismaksut: kaksi päivää 270 €, yksi päivä 160 €. Osallistumismaksu laskutetaan ennen tapahtumaa.

Esitykset

Syyskokouksen esitykset julkaistaan tapahtuman jälkeen Gastroenteorlogiayhdistyksen jäsensivuilla kohdassa Luentoaineisto sekä tapahtuman sivuilla. Osallistujille lähetetään linkki tapahtuman sivuille syyskokouksen jälkeen.

Näyttely
Tapahtumassa on laite- ja lääketoimittajien näyttely. Näyttelypaikkavaraukset ja -tiedustelut: Tarja Junttila, puh. 09 6188 51, tarja.junttila[at]duodecim.fi.