IBD-alajaos

Helmikuussa 2016 pidettiin virallisen SGY:n alaisen IBD-jaoksen perustamiskokous. Aiemmin IBD-klubi-nimisenä toiminut jaos on kokoontunut vuosittain 1991 alkaen.

IBD-jaoksen tarkoituksena on edistää tulehduksellisten suolistosairauksien tieteen, tietoisuuden ja hoidon ja kehittymistä mm. järjestämällä säännöllisesti IBD:n liittyvää koulutusta. Osallistujat edustavat eri erikoisaloja kuten gastroenterologiaa, sisätauteja, kirurgiaa, pediatriaa, radiologiaa ja patologiaa.

Vuodesta 2016 alkaen IBD-jaoksen vuosittainen koulutustilaisuus järjestetään Gastroenterologiayhdistyksen syyskokousta edeltävänä keskiviikkoiltana.

IBD-jaoksen hallitus

Pauliina Molander, puheenjohtaja
Tuire Ilus
Kaija-Leena Kolho